неділя, 7 червня 2015 р.

Священі дороги пам’яті.


9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні XX століття на нашій планеті.

Низько вклоняючись мужності і подвигу наших дідів, дякуємо їм за Перемогу, за щастя жити
, яке вони дарували нам.

Бажаємо їм здоров'я, терпіння, любові і поваги оточуючих, миру і злагоди в родинах.

 

Усе далі й далі відходять грізні роки Великої Вітчизняної війни. Але кожного року 9 травня ми відзначаємо День Перемоги, і ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.

Напередодні  великого свята  Дня Перемоги  в бібліотеці-філії  3.05  по 10.05  відбувся  «Священі дороги пам’яті»(Цикл  на відзначення  Дня Перемоги та Указу Президента України “Про заходи з відзначення 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр.” з використанням  відео «Документальна хроніка  Великої Вітчизняної війни»).

 Мета заходу  вшанувати пам'ять про тих, хто загинув у Великій Вітчизняній війні; ознайомити із життєвим шляхом ветеранів війни формувати патріотичні почуття гордості за старше покоління; виховувати в користувачів повагу до героїзму, відваги і стійкості співвітчизників. - «Священні місця і дороги нашого краю» -урок мужності.
 

                                                                                    





                           


Урок продовжився    показом відеофільму«Великая Отечественная.
Документальные  хроники». Відходять в історію грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя за наше з вами сьогодення. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Зберегти їх пам'ять, донести її до молодого покоління святий обов’язок кожного бібліотекаря.

«Вони героями вернулися до дому»-проведено годину пам’яті та оформлено книжкову виставку «Св'ято, що гуртує покоління».

«Прочитай книгу про війну»- перегляд літератури про грізні роки Великої Вітчизняної війни.
«Згадаймо поіменно наших земляків» - біля памятника відбувся мітинг.

Немає коментарів:

Дописати коментар