пʼятниця, 13 березня 2015 р.

Історія успіху.

Історія успіху.







Професія пасічника одна із найдревніших у світі. Сама природа та життя стимулювала людей займатися бджільництвом. Це давало їжу, напої, ліки. 
Історіяроз­витку українського бджільництва сягає своїм корінням часів Київської Русі і маєвласне продовження в наші дні.
«Заняття бджільництвом  це не тільки робота, про­фесія  це стан душі людини, котра, полюбивши цю справу, не може не займатися нею.


  

У Кивачівські сільські бібліотеці відбулась зустріч групою пасічників любителів .


З особливим інтересом пасічники переглядали відеофільми, роботи кращих пасічників  колег з інших регіонів України, а також матеріали про бджільництво в інших країнах.
Зустрічі  проходять  цікаво, завжди є питання і відповіді на них.
 Ділились знаннями і досвідом своєї роботи, відверто говорили про успіхи і проблеми, про  використання нових методів і форм роботи в цілях підвищення ефективності їх пасік.
Вони  розміщують інформацію  про те, хто і що продає, хто і що хоче купити. Це все на користь пасічникам , питання реалізації меду та інших бджолопродуктів. Тому що воно дуже болісне і надто важливе для кожного пасічника.
 Продукти бджільництва – це наш шлях до здоров’я і довголіття. Бог створив бджолу для того, щоб ця маленька працелюбна комаха допомогла нам зберегти своє здоров’я. Але все – в наших руках. Бо береженого і Бог береже!
Наша Україна славиться своїми прекрасними людьми. Славиться вона і багатими медозборами. Спробуймо замінити в нашому харчуванні цукор на мед! Життя таке прекрасне, тому кожному хочеться бути здоровим і жити довго. Адже ми цього варті.





У бібліотеці відбулася зустріч групи людей які не мають роботи .  В мережі інтернет  вони мали можливість ознайомитись  з різними вакансіями професій по регіоні,в підборі підходящої роботи відповідно до своїх вимог, здібностей, освіти , професійної підготовки. Непрацюючі мали змогу переглянути інформаціїю щодо масових заходів, які організовуються з метою сприяння у працевлаштуванні .  


Передивились пропозиції громадських робіт як джерело додаткового доходу.Користувачі,   які шукають роботу завдяки інтернету мали можливість подати свої резюме на сайт пошуку роботи.



Немає коментарів:

Дописати коментар